Szállítási tudnivalók

Minden Vásárlónk számára 15.000 Ft értékű kosárértéktől INGYENESEN biztosítjuk mindegyik szállítási módot.

 

Ha már regisztráltál, akkor kérjük, lépj be, ha pedig még nem, akkor az első vásárlásod során is regisztrálhat.

 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. Házhozszállítás igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, gyors, pontos, kényelmes. A csomag feladásáról, érkezésről e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához szállítási cím pontos megadását kérjük, valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását.

A csomag feladásakor, a szolgáltató rendszeréből e-mail előértesítést küld a csomag érkezésének várható időpontjáról, csomagszámmal, utánvét összegével, weboldal elérhetőséggel, jelszóval, ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.

A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének 3 órás időintervallum meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezen túl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén sms értesítést is küld a szolgáltató.

 

A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége:

Hétfő–péntek: 7:00–20:00, telefon: +36 1 802 0265 (normál tarifával hívható belföldi szám)

A munkanapokon 7:30-ig beérkezett kifizetett vagy utánvétes belföldi rendeléseket, lehetőség szerint az adott munkanapon feldolgozzuk és átadjuk futár partnerünknek, akik a következő munkanapon megkísérlik a csomag kiszállítását.

Hétvégén és munkaszüneti napon beérkezett kifizetett vagy utánvétes rendeléseket, belföldre a pihenő vagy munkaszüneti napot követő első munkanapon dolgozzuk fel és ezt követően adjuk át a futárszolgálatnak. Pihenő és munkaszüneti napokon nincs kiszállítás (például egy pénteken 7:30 óráig leadott rendelést várhatóan még aznap össze tud raktárunk készíteni, így belföldre a következő munkanapon, azaz hétfőn (amennyiben az nem munkaszüneti nap) kerül kiszállításra).

Alap szállítási díj (bruttó):
0–14.999 Ft megrendelés esetén: 1250 Ft

15.000 Ft feletti megrendelés esetén: ingyenes

 

Feláras szállítási díj (utánvétes fizetési mód esetén, bruttó):

0–14.999 Ft értékű megrendelés esetén 1250 Ft + 199 Ft, összesen: 1449 Ft

15.000 Ft feletti megrendelés esetén az alapdíj 0 Ft + 199 Ft, összesen: 199 Ft

Figyelem! Ingyenes kiszállítás akció esetén, az akció időtartama alatt házhozszállítási díjat nem számítunk fel. Az ajánlat kizárólag belföldi szállítási címekre értendő és az előrendelhető könyvekre nem vonatkozik.

 

GLS ÁTVÉTELI PONT (GLS CsomagPont)

Magyarországon több mint 650 GLS CsomagPont üzemel, ahová a kézbesítés kérhető.

A GLS CsomagPontok többségében 10:00 és 20:00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll.

Felhívjük figyelmét, hogy a GLS CsomagPontok időről időre változhatnak. Az éppen aktuálisan elérhető csomagpontokról az alábbi oldalon tájékozódhat: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses

 

Alap szállítási díj (bruttó):
0–14.999 Ft megrendelés esetén: 1250 Ft

15.000 Ft feletti megrendelés esetén: ingyenes

 

Feláras szállítási díj (utánvétes fizetési mód esetén, bruttó):
0–14.999 Ft értékű megrendelés esetén 1250 Ft + 199 Ft, összesen: 1449 Ft

15.000 Ft feletti megrendelés esetén az alapdíj 0 Ft + 199 Ft, összesen: 199 Ft

 

 

BOOK24 ÁTVÉTELI PONT (személyes átvétel)

Az AJTK Könyvműhelytől megrendelt könyvcsomagjait lehetősége van személyesen átvenni. 

 

Alap szállítási díj (bruttó):
0–14.999 Ft megrendelés esetén: 270 Ft

15.000 Ft feletti megrendelés esetén: ingyenes

 

Utánvétes fizetési lehetőségre BOOK24 átvételi pont esetén nincs lehetőség!

 

Az AJTK Könyvműhely webshopban megrendelt könyvcsomagjait lehetősége van személyesen átvenni az alábbi helyszíneken:

 

Book24.hu Raktár

2045 Törökbálint, DEPO Raktárbázis VI. épület
Nyitva tartás:
Munkanapokon: 8:00-16:00

Át nem vett csomagokkal kapcsolatos feltételek

 

A személyes átvételi pontra rendelt, de át nem vett csomagok a Szolgáltatónak többlet költséget okoznak. Vásárló tudomásul veszi, hogy a megrendelés átvételének elmaradása esetén ez a többletköltség Vásárlót terheli a lent részletezett módon.

Szolgáltató vállalja, hogy a Vásárló által megrendelt csomagot kiszállítja az átvételi pontra, majd ott maximum 4 munkanapig tárolja. Amennyiben az átvétel nem történik meg, akkor Szolgáltató a csomagot visszaszállítja és a költségei levonását követően visszautalja a Vásárló számára a fennmaradó összeget. Az összeg visszautalásának feltétele a Vásárló bankszámla számának, illetve vásárlása azonosítójának megküldése a Szolgáltató ügyfélszolgálati elérhetőségére Szolgáltató adategyeztetési kezdeményezése alapján.

A személyes átvételi pontnál át nem vett, a Book24 Zrt. raktárába visszaszállíttatott csomagok esetén a következő költségeket vonhatja le Szolgáltató:

Eredeti kiszállítási díj (kedvezményes, illetve ingyenes szállítási díj az átvétel hiánya miatt megszűnik): bruttó 890 Ft

Visszaszállítás díja a raktárba: bruttó 890 Ft

Meghiúsult átvétel kapcsán felmerülő adminisztrációs költség: bruttó 920 Ft

Összesen bruttó 2700 Ft.

Amennyiben a csomag értéke nem haladja meg a fenti 2700 Ft-os bruttó értéket, akkor a teljes összeg Szolgáltatónál marad. Amennyiben nem fedezi a csomag kifizetett értéke a Szolgáltató költségét, abban az esetben Szolgáltató nem tart igényt a különbözetre. A csomag újbóli küldését kizárólag új megrendelés formájában áll módunkban ismételten elindítani, új megrendelés keretében.

 

Felhívjuk kedves Vásárlónk figyelmét, hogy megrendeléskor, megjegyzésben kért, Önök által ütemezett szállítási igényüket nem tudjuk figyelembe venni. Sem webáruházunk, sem a futárszolgálatok nem tudnak – még felár ellenében sem – olyan kéréseknek eleget tenni, ami a kiszállítás várakoztatására vagy a Vevő által kért későbbi időpontra való halasztásra vonatkozik. Megértésüket ezúton is köszönjük!

 

FIGYELEM!

Fenti szállítási díjaink csak belföldi megrendelések esetén értendők. Magyarországon kívüli megrendelések esetén eseti fuvarköltség fizetendő, amely országonként eltérő lehet. 

Amennyiben külföldre kívánsz csomagot rendelni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és kérj egyedi szállítási ajánlatot az ugyfelszolgalat@book24.hu e-mail-címen.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
konyvfigyelo